Portfolio

Bij deze enkele maar zeker niet alle verwijzingen naar onze klanten. Wij zijn momenteel bezig met uitwerking van projecten voor andere ondernemingen en zijn trots onze portfolio snel te kunnen aanpassen. Wij bedanken ook expliciet onze klanten voor het gestelde vertrouwen.

New Customer Telenet
BAM Proximus
SD Worx Bike to Work
Eastman Karel de Grote-Hogeschool
Chiesi RECON Group
HP Delaware Consulting
Konsilanti Marimax

 

  • Gerrit Jacobs, Environmental Coordinator BAM:

   “Ik had in de groep Smart Mobility een oproep gedaan naar een eenvoudige oplossing om te komen tot een betere geografische spreiding van onze werfteams. Dit in kader van een verbeterde work-life balance van onze medewerkers. Wim nam contact met mij op en bezorgde mij exact wat ik wou: een eenvoudige, Excel-gebaseerde toepassing, en bovendien zeer betaalbaar. Ik heb Wim leren kennen als een no-nonsense dienstverlener, die zijn beloftes perfect nakomt. Nog eens heel erg bedankt, Wim.”

  • Bike to Work-coördinator Dieter Snauwaert:

   “De door ICT Dynamic ontwikkelde utility brengt het aanwezige fietspotentieel binnen de onderneming  in kaart op basis van de woon- en werkadressen van de medewerkers. Via de ingebouwde link naar Google Maps worden de reisafstanden en –tijden berekend. Dit is direct bruikbare informatie om zicht te krijgen op welke medewerkers mogelijk in aanmerking komen voor woon-werkverkeer met de (elektrische) fiets, openbaar vervoer, wagen of genetwerkte mobiliteit. Een startpunt voor u als werkgever om de modal shift te realiseren. We hebben enkel een Excel-bestand met een (geanonimiseerd) overzicht van de woon- en werkadressen van uw medewerkers.”

  • B. Nobels, zaakvoerder Thermic Engineering NV:

   ICT Dynamic  heeft ons  goed geadviseerd i.v.m.  een aantal mogelijkheden om een eigen website op te zetten. Hun raad en  hulp bij de opstart ervan heeft ons toegelaten onze website dan ook snel verder  te ontwikkelen en effectief te implementeren“

En momenteel zijn we in gesprekken met nieuwe geïnteresseerde klanten waaronder … U?