Portfolio

Bij deze enkele maar zeker niet alle verwijzingen naar onze klanten. Wij zijn momenteel bezig met uitwerking van projecten voor andere ondernemingen en zijn trots onze portfolio snel te kunnen aanpassen. Wij bedanken ook expliciet onze klanten voor het gestelde vertrouwen.

SD Worx Bike to Work
Eastman Karel de Grote-Hogeschool
Chiesi RECON Group
HP Delaware Consulting
Konsilanti Marimax

 

  • Bike to Work-coördinator Dieter Snauwaert: “Het online motivatie-programma Bike to Work ondersteunt werkgevers die hun medewerkers willen stimuleren tot meer fietsgebruik in woon-werkverkeer. De door ICT Dynamic ontwikkelde utility brengt het aanwezige fietspotentieel binnen de onderneming  in kaart op basis van de woon- en werkadressen van de medewerkers. Via de ingebouwde link naar GoogleMaps worden de reisafstanden en –tijden berekend. Dit is direct bruikbare informatie om zicht te krijgen op welke medewerkers mogelijk in aanmerking komen voor woon-werkverkeer met de (elektrische) fiets, openbaar vervoer, wagen of genetwerkte mobiliteit. Een startpunt voor u als werkgever om de modal shift te realiseren. We hebben enkel een Excel-bestand met een (geanonimiseerd) overzicht van de woon- en werkadressen van uw medewerkers.”
  • Thermic Engineering NV
    • Aanbeveling door B. Nobels, zaakvoerder Thermic Engineering NV : “

      IctDynamic  heeft ons  goed geadviseerd i.v.m.  een aantal mogelijkheden om een eigen website op te zetten. Hun raad en  hulp bij de opstart ervan heeft ons toegelaten onze website dan ook snel verder  te ontwikkelen en effectief te implementeren“

En momenteel zijn we in gesprekken met nieuwe geïnteresseerde klanten waaronder … U?

Advertisements