GIS – GeoMarketing

IctDynamic ontwerpt en ontwikkelt, tegen betaalbare tarieven, geografische (GIS) toepassingen zoals mobiliteitsscans en geomarketing.

Met de laatste technologie en goedkope licenties zijn deze toepassingen perfect betaalbaar voor de kleinere KMO of voor locale gemeentebesturen.

IctDynamic help U indien gegevens wenst te visualiseren op een kaart maar kan ook advies geven indien U een GIS toepassing wil integreren in uw Enterprise omgeving of bij het uitwerken van zogenaamde Spatial Queries, thematische kaarten of GeoMarketing.

Naast Google Fusion Tables hebben wij ook expertise opgedaan in OpenStreetMap, MapQuest, QGIS en in ArcGIS.

Met Google Fusion Tables of Google Cloud SQL kan U uw database ook van op afstand (dus via cloud-computing)  beheren.

Deze oplossing is 100 % web. Dus géén infrastructuur kosten, géén DBA, géén licentie kosten en dus volledig betaalbaar.

Een andere mogelijke toepassing is de analyse van woon-werkverkeer op basis van afstanden en/of reistijden tussen locaties en het gebruik van deze informatie om onkosten te berekenen of om, op basis van woon-werk verkeer van werknemers, een mobiliteitsscan voor een onderneming uit te werken.

Vindt U gegevens, zoals uw klantenbestand, te vertrouwelijk om in via cloud te beheren dan is er bvb ook de mogelijkheid van het QGIS systeem om het in kaart brengen van uw klanten op uw eigen infrastructuur zelfstandig uit te voeren.